М-р Теодора Ташевска
Координатор за акредитација на лаборатории за тестирање

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 32 93 083
Број на мобилен телефон: +389 (0)75 380 727