Драган Велевски
Раководител на оделение за акредитација на лаборатории за калибрација

Контакт
E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 32 93 091
Број на мобилен телефон: +389 (0)76-484-173