М-р Анита Талаја Борота
Раководител на одделение за акредитација на лаборатории за тестирање (Службено лице за посредување со информации од јавен карактер)

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 32 93 090
Број на мобилен телефон: +389 (0)76-484-172