Новости

Тркалезна Маса - мај 2009

Тркалезна маса на телата за акредитација на Југоисточна Европа

Институтот за Акредитација на Република Македонија (ИАРМ) во соработка со Германскиот Институт за Метрологија (PTB ), организираа Тркалезна Маса на телата за акредитација на Југоисточна Европа која се одржа на 13 и 14 мај 2009 година во хотелот Бест Вестерн во Скопје.

Повеќе...

   

Потпишани договори со акредитационите тела на Република Косово и Република Турција

Во рамки на Тркалезната маса на телата за акредитација на Југоисточна Европа која се одржа на  13 и 14 Мај, 2009 година во Скопје, Институтот за акредитација на Република Македонија потпиша Договори за соработка со акредитационите тела на Република Косово (DAK) и Република Турција (TURKAK).

Повеќе...

   

Поднесена Aпликација за MLA

Со стекнување на статусот полноправно членство во ЕА, Институтот за акредитација на Република Македонија пред себе постави нова визија,

Повеќе...

   

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 133

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 133

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 127

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/iarm/public_html/templates/ja_topaz/html/pagination.php on line 133

ЈАВЕН ПОВИК