Warning: Undefined array key "options" in /home/iarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

МЛ – 001 Приватна здравствена установа – дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија СИНЛАБ Скопје

Сертификат за акредитација број
Акредитирано тело
Приватна здравствена установа – дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија СИНЛАБ Скопје
Адреса
ул.Огнен Прица 1, лок 3, 4, 5 Скопје
ул.Париска 24 Скопје
ул. Широк Сокак 132 Битола
ул. Крушевска Република 345/1 Тетово
бул. Јане Сандански 24, лок 4 и 4а, Скопје
ул. Мајка Тереза 35, Скопје
Краток опис на опсегот на акредитација
Биохемиско, хематолошко, имунолошко, микробиолошко и молекуларно тестирање на примероци со хумано потекло
Прва акредитација
20.05.2013
Дата на важност на сертификатот
19.05.2025