Warning: Undefined array key "options" in /home/iarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

ИТ – 010 КОНФОРМА ДООЕЛ Скопје

Центар за инспекција на возила (ЦИВ)/КОНФОРМА

Сертификат за акредитација број
Акредитирано тело
КОНФОРМА ДООЕЛ Скопје
Центар за инспекција на возила (ЦИВ)/КОНФОРМА
Адреса
ул. Никола Парапунов бр.11/1-4, 1000 Скопје
Краток опис на опсегот на акредитација
Eдинечно одобрување на возило од категориите L, M, N, O, T, R, C, S
Oдобрување на преправено возило
Евидентирање промени на возило
Инспекција при утврдување и втиснување на идентификациски ознаки на возила (број на шасија и број на мотор)
Инспекција на подготвеност на возилата за сообраќај
Прва акредитација
26.05.2008
Дата на важност на сертификатот
25.05.2024