IARM

Elementor #18099

Сертификат за акредитација број МЛ – 001 Акредитирано тело Приватна здравствена установа – дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија СИНЛАБ Скопје Адреса ул.Огнен Прица

Повеќе »

Elementor #18094

Сертификат за акредитација број МЛ – 014 Акредитирано тело Приватна здравствена установа дијагностичка биохемиска лабораторија, микробиолошка лабораторија и лабораторија по молекуларна дијагностика ПЗУ БИОТЕК ЛАБОРАТОРИЈА

Повеќе »