Warning: Undefined array key "options" in /home/iarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Акредитирани медицински лаборатории

МЛ – 001 Приватна здравствена установа – дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија СИНЛАБ Скопје

Сертификат за акредитација број МЛ – 001 Акредитирано тело Приватна здравствена установа – дијагностичка лабораторија со биохемиска и микробиолошка лабораторија СИНЛАБ Скопје Адреса ул.Огнен Прица

Повеќе »

МЛ – 002 ПЗУ Општа болница РЕ-Медика Скопје

Дијагностичко биохемиска лабораторијаИВФ лабораторијаДијагностичка микробиолошка лабораторија Сертификат за акредитација број МЛ – 002 Акредитирано тело ПЗУ Општа болница РЕ-Медика Скопје Дијагностичко биохемиска лабораторија ИВФ лабораторија

Повеќе »

МЛ – 004 Клиничка Болница Аџибадем Систина

Дијагностички Лаборатории при Клиничка Болница Аџибадем Систина Сертификат за акредитација број МЛ – 004 Акредитирано тело Клиничка Болница Аџибадем Систина Дијагностички Лаборатории при Клиничка Болница

Повеќе »

МЛ – 009 Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Медицински факултет во Скопје Институт за медицинска и експериментална биохемија Лабораторија за биохемиски испитувања (ЛБИ)

Сертификат за акредитација број МЛ – 009 Акредитирано тело Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Медицински факултет во Скопје Институт за медицинска и експериментална

Повеќе »

МЛ – 013 ЈЗУ Клиничка Болница Тетово

О.Е Дијагностичка Биохемиска Лабораторија Сертификат за акредитација број МЛ – 013 Акредитирано тело ЈЗУ Клиничка Болница Тетово О.Е Дијагностичка Биохемиска Лабораторија Адреса 29 Ноември бр.

Повеќе »