Акредитирани лаборатории за калибрација

ЛК – 003 Фармахем Сервис ДОО

Лабораторија за калибрации Сертификат за акредитација број ЛК – 003 Акредитирано тело Фармахем Сервис ДОО Лабораторија за калибрации Адреса Кичевска 6/2, 1060 Скопје www.farmаhem.com.mk Краток

Повеќе »

ЛК – 006 Министерство за економија

Биро за метрологија Сектор за калибрација /  Лабораторија за притисок,  Лабораторија за температура, Лабораторија за електрични големини, Лабораторија за акустика и вибраци Сертификат за акредитација

Повеќе »

ЛК – 009 “Фармахем ДООЕЛ, СКОПЈЕ

Лабораторија за животна средина – одделениe за калибрации Сертификат за акредитација број ЛK-009 Акредитирано тело Фармахем ДООЕЛ, СКОПЈЕ, Фармахем Лабораторија за животна средина – одделениe

Повеќе »

ЛК – 011 “HTT – High Tech Tests

Kалибрација на електрични мерила Сертификат за акредитација број ЛК – 011 Акредитирано тело HTT – High Tech Tests Адреса Municipal Unit No. 5, Street “Perlat

Повеќе »

ЛК – 012 Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за електротехника и информациски технологии

Лабораторија за електрични мерења Сертификат за акредитација број ЛК – 012 Акредитирано тело Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Факултет за електротехника и информациски

Повеќе »

ЛК – 014 ERAMED N.T.P.

ERAMET Сертификат за акредитација број ЛК – 014 Акредитирано тело ERAMED N.T.P. ERAMET Адреса Str. GJERGJ FISHTA – SHKABAJ – OBILIQ, 15000 KOSOVO Тел. +381

Повеќе »