Warning: Undefined array key "options" in /home/iarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Регионална Соработка

Потпишан Меморандум за соработка со Федералната служба за акредитација на Руската Федерација

Институтот за акредитација на Република Македонија (ИАРМ) потпиша Меморандум за разбирање со Федералната служба за акредитација на Руската Федерација. Меморандумот е потпишан во рамки на осмата

Повеќе »

ИАРМ потпиша договор за соработка со институтот за акредитација на Босна и Херцеговина (БАТА)

 Институтот за акредитација на Република Македонија на 23 февруари 2010 година, во Сараево, потпиша Договор за соработка во областа на акредитацијата со Институтот за акредитација

Повеќе »

Институтот за Акредитација на Република Македонија (ИАРМ) потпиша Договор за соработка со националното акредитационо тело на Република Бугарија

На 24.11.2008 година Институтот за Акредитација на Република Македонија (ИАРМ) потпиша Договор за соработка со националното акредитационото тело на Република Бугарија, Bulgarian Accreditation Service (BAS) Во

Повеќе »