Обука

Одржана завршна Работилница во рамките на Проектот: “Системите за управување со квалитет во индустриските претпријатија во Република Македонија – согледувања и препораки “

На 28 јануари 2016 година, во хотел Опера Хаус во Скопје, се одржа завршната Работилница во рамки на Проектот “Системите за управување со квалитет во

Повеќе »

Работилница во рамките на Проектот “Системите за управување со квалитет во индустриските претпријатија во Република Македонија”

Ни претставува особено задоволство да Ве информираме дека со цел поуспешна имплементација на системите за управување со квалитет во стопанските субјекти, Институтот за акредитација на

Повеќе »

Обука за вработените во ИАРМ на тема: ,,Имплементација на стандардот MKC EN ISO/IEC 17011 во QMS-системот на ИАРМ и Работилница за хармонизација на водчеките оценувачи од ИАРМ.”

Од 12 до 14 март 2015 г. во Битола, Институтот за акредитација на Република Македонија организираше обука за вработените на тема: ,,Имплементација на стандардот MKC EN

Повеќе »

Обука: “ЕУ Органско Производство – Критериуми за акредитација од страна на националните тела за акредитација“

Во рамките на Регионалниот проект “Промоција на регионалната соработка во југоисточна Европа на полето на инфраструктурата на квалитет“, во периодот од 08-10 мај 2013г. во

Повеќе »