Лејла Абди Емин
Координатор за стручно-административни работи (Службено лице за посредување со информации од јавен карактер)

Контакт
E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 32 93 080
Број на мобилен телефон: +389 (0)75 435 135

Информации: Службено лице за посредување со информации од јавен карактер