Warning: Undefined array key "options" in /home/iarm/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Mirë se vini!

Misioni ynë është të sigurojmë besim në rezultatet e vlerësimit të konformitetit në mbështetje të ekonomisë maqedonase dhe asaj botërore.

Për vlerësuesit, ekspertët dhe OVK

Paketa informacioni, dokumente, forume dhe blogje për vlerësuesit dhe organet e konformitetit

Pyetjet e bëra më shpesh

Një nga pyetjet më të zakonshme dhe përgjigjet e detajuara për secilën nga ato