Маја Спасовска-Димовска
Координатор за правни работи ( и Одговорно лице за комуникација со граѓани кои имаат одреден вид и степен на попреченост)

Контакт
E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 02 3293080
Број на мобилен телефон: 075 295248

Информации: Одговорно лице за комуникација со граѓани кои имаат одреден вид и степен на попреченост